Značky
Basmati je voňavá dlouhozrnná rýže s oříškovou chutí. Během vaření se natáhne na dvojnásobek svojí délky, zůstává pevná a nelepí se. Obsahuje vlákninu, vitamín E a hořčík....
Dlouhozrnná rýže je univerzální přílohou nejen k asijským jídlům. Po uvaření je nadýchaná a zrníčka se k sobě nelepí. Při správném vaření zůstává pevná. Rychlá na přípravu....
Rýže parboiled je šťastným prostředníkem mezi rýží bílou a hnědou – zachovává si více důležitých živin než rýže bílá, a zároveň ji nemusíte vařit tak dlouho jako rýži bílou....
Pokud vidíte slunečnice jen jako krásné květiny, připište si k nim ještě další pozitivum – do svých semínek ukrývají spoustu živin. A to z nich dělá ideální svačinku. Jsou...
Jsou slané, chutné a navíc nabité důležitými vitamíny i minerály. Tyto červené poklady mají lahodnou chuť baculatých čerstvých rajčátek, kterými kdysi byly. Okuste je. Jsou...