Mandle v čokoládě tří barev 500 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Mandle v čokoládě tří barev
Ponořte se do kouzla mandlí obalených ve třech odstínech čokolády. Odvážná hořkost temné čokolády se střídá s jemnou mléčností a končí svůdnou něhou bílé čokolády. Každá mandle je jako malé umělecké dílo, starostlivě obaleno v kakaovém plášti, aby vám přineslo nezapomenutelně sladký zážitek. Toto je tanec kontrastů a harmonie, který vtáhne vaše chuťové pohárky do vířivého valčíku. Mandle v trojitém čokoládovém náručí jsou tu pro všechny milovníky čokolády, kteří se nemohou rozhodnout jen pro jednu!
Základní specifikace
Složení: Hořká čokoláda 26 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky [palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga], mléčný tuk, emulgátory: lecitin a polyglycerolpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma, sušené mléko), poleva s jogurtovou příchutí 26 % (cukr, plně ztužený palmojádrový tuk, sušená syrovátka, sušený jogurt 2 % (mléko, jogurtová kultura), regulátor kyselosti: E330, emulgátory: lecitin a polyglycerolpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma), poleva s karamelovou příchutí 26 %(cukr, částečně ztužený rostlinný tuk [palmový, sójový (plně rafinovaný)], sušená syrovátka, kakaový prášek, sušené odstředěné mléko, emulgátor: lecitin; aroma, přírodní vanilkové aroma), jádra mandlí pražená 20 %, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak). V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %.
Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
Alergeny: Může obsahovat arašídy, jiné skořápkové plody a sezam.
Země původu: Velká Británie
Skladování: skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním zářením
Výživové údaje na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota: | 2378 kJ / 571 kcal |
Tuky: | 39 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 18 g |
Sacharidy: | 45 g |
z toho cukry: | 42 g |
Bílkoviny: | 6,9 g |
Sůl: | 0,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mandle |
---|---|
Surovina: | Mandle |
Hmotnost: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.